fbpx

Vielsesringe

Von Finger er en traditionel guldsmed, som tilbyder unikt designede vielsesringe i Odense. Når I skal vælge vielsesringe er det en stor glæde og hos Von Finger er vi særligt glade for at vi får lov til at være med på starten af jeres nye rejse sammen.

Vielsesringe kan designes, så de passer til lige netop jer som par. Den mest traditionelle og klassiske vielsesring er en glat ring i guld med ægtefællens navn og vielsesdatoen indgraveret. Det er dog også blevet meget almindeligt, at brudepar ønsker ringe med deres eget personlige udtryk. Det foretrukne materiale for vielsesringe har altid været guld, men guld er ikke bare guld. Jeres vielsesringe kan derfor også designes i hvidguld og rødguld. Højde, form og bredde er også vigtige komponenter, når I skal finde frem til det helt rigtige smykke, som skal kæde jer sammen som ægtefolk.

Der findes mange forskellige traditioner i forbindelse med bryllupper og ægteskab, og udveksling af vielsesringe er en af dem. I dag går flere par for eksempel væk fra, at ringene skal være ens. Eksempelvis ses brudens ring i dag ofte prydet med diamanter, mens gommens ofte er uden ædelsten. Traditionen i Danmark har altid været at vielsesringe bæres på højre hånd. Dette skyldes at højre hånd traditionelt bruges til at aflægge løfter med. Ved et kirkebryllup afgiver bruden og gommen et ægteskabsløfte, en pagt, om at dele livet sammen i medgang og modgang. Pagten forsegles ved udveksling af vielsesringene.

Kom ind og besøg Von Finger og se unikke vielsesringe i Odense. Vi har mange års erfaring med design af vielsesringe og står klar til at hjælpe jer.