fbpx

Unika Smykker

Hos Von finger er kvaliteten af materialer vores førsteprioritet i udarbejdelsen af vores unika smykker og vi arbejder derfor som udgangspunkt i 14 eller 18 karat guld. Vi fokuserer på at skabe, den helt rigtige overflade på hvert enkelt smykke, så kundens behov opfyldes. Alt dette gøres for at sikre, at hvert enkelt smykke fra Von Finger har sit eget unikke udtryk, der matcher kundens ønsker.

Vi er meget stolte over at kunne fortælle at vi hos Von Finger repræsenterer et af de mest respekterede diamantfirmaer i Antwerpen, Belgien. Vi overholder alle traktater og initiativer fra organisationer som FN og World Federation of Diamond Bourses, der er med til at mindske handlen af diamanter fra konfliktområder. Dette omfatter blandt andet Kimberley Process

Vi udvælger og anvender udelukkende diamanter af allerbedste kvalitet i samtlige af vores smykker. Før man køber en diamant er det vigtigt at kende til de 4 C’er: Cut(slibning), Clarity(klarhed), Carat og Color(farve). Det er en kombination af disse fire egenskab der fastsætter en diamants værdi. Vi bestræber os efter at vælge de diamanter der klassificeres som værende af høj kvalitet. Vi bruger Top Wesselton/Wesselton i farve og vvs-vs i klarhed, samt “very good” eller “excellent” i slibningen af vores diamanter.

Herunder har vi samlet et udvalg af smykker, som er produceret på værkstedet af vores guldsmed. Da alle vores smykker laves unikt til hver kunde er dette online smykkeunivers et lille udsnit af hvad vi kan lave. Se dette som en inspirationskilde og kom ind i butikken for at snakke om ideer til dit næste smykke.