fbpx

skab nye minder af gamle smykker

Er der gammelt guld i skuffen?

Miljøvenligt

Affektionsværdi

Økonomisk fordel

Markedets bedste pris

Hos Von Finger kan I vælge at få fremstillet unikke smykker af gammelt guld, for at skabe en personlig løsning med høj affektionsværdi. Det gamle guld kan være alt lige fra bedstemors gamle guldring til andre arvestykker. Disse kan ofte have en stor værdi, fordi de har tilhørt de mennesker der er tættest på os. For at skabe nye minder og puste nyt liv i det gamle guld, kan en omsmeltning være et godt alternativ.

Der findes mange fordele ved at genbruge gammelt guld. For det første er det mere miljøvenligt, da materialerne genbruges og omsmeltning af smykker er derfor et bæredygtigt alternativ. For det andet er det muligt at medbringe den affektionsværdi der eksisterer i gamle smykker. Til sidst kan det være med til at sænke prisen på det unikke smykke du skal have fremstillet hos Von Finger. 

Det er muligt at få fremstillet nye smykker af dit gamle guld, ligesom det også er muligt blot at sælge dit gamle guld til os direkte. Her bestræber vi os på at tilbyde vores kunder den bedste pris, som findes på markedet, for deres guld.