Vielsesringen - et smykke for livet

Vielsesringe kan designes, så de passer til lige netop jer som par. Den mest traditionelle og klassiske vielsesring er en glat ring i guld med ægtefællens navn og vielsesdatoen indgraveret. Det er dog også blevet meget almindeligt, at brudepar ønsker ringe med deres eget personlige udtryk.

Hvis I ønsker specialdesignede vielsesringe, så er Von Finger det rette sted. Vores guldsmed Søren Lægdsgaard Larsen har mere end 25 års erfaring med at designe smykker til brudepar.

Det foretrukne materiale for vielsesringe har altid været guld, men guld er ikke bare guld. Jeres vielsesringe kan derfor også designes i hvidguld og rødguld. Højde, form og bredde er også vigtige komponenter, når I skal finde frem til det helt rigtige smykke, som skal kæde jer sammen som ægtefolk.

 

 

New Nordic Wedding Rings No. 6 - Vielsesringe i 14 karat rødguld med 2x0,20ct. Wesselton VS brillanter. 32.400 kr.
New Classic Wedding Rings No. 7 - Vielsesring i 14 karat palladium hvidguld og rødguld med 3x0,04ct. Wesselton VS brillanter. 27.000 kr.
New Classic Wedding Rings No. 8 - Vielsesringe i 14 karat rødguld med 0,11ct. Wesselton VS brillanter isat på siden af dameringen. 23.000 kr.
New Classic Wedding Rings No. 8 - Vielsesringe i 14 karat palladium hvidguld med fræste hjerter. 27.500 kr.

Traditionen

Der findes mange forskellige traditioner i forbindelse med bryllupper og ægteskab, og udveksling af vielsesringe er en af dem.

Traditionen kan dateres tilbage til det gamle Egypten, hvor der er fundet papyrusskrifter, der beskriver, hvordan man dengang brugte hamp og siv til at flette ringe. De gamle egyptere så ringen som et symbol på evigheden på grund af den ubrudte cirkel.

Den vestlige tradition med vielsesringe kan spores tilbage til det antikke Rom og Grækenland. Først blev ringen brugt som en medgift, men senere blev den et symbol på troskab.

Traditionen med vielsesringene kan altså dateres helt tilbage til civilisationens vugge, og derfor siger det sig selv, at der har været tusindvis af forskellige udtryk i ringene alt efter tidens mode.

I dag går flere par for eksempel væk fra, at ringene skal være ens. Eksempelvis ses brudens ring i dag ofte prydet med diamanter, mens gommens ofte er uden ædelsten. 

New Nordic Wedding Rings No. 6 - Vielsesringe i 14 karat rødguld med hjerteformet fatning i 14 karat palladium hvidguld med 0,03ct. Wesselton VS brillanter.
New Nordic Wedding Rings No. 4 - Vielsesringe i 14 karat rødguld og 14 karat palladium hvidguld med 0,12ct. Wesselton VS brillanter.
New Classic Wedding Rings No.4 - Kraftige vielsesringe i 14 karat rødguld med stjernedrys af 0,21ct. Wesselton VS brillanter.
New Nordic Wedding Rings No. 5 - Vielsesringe i 14 karat rødguld med 0,11ct. Wesselton VS brillanter.

Vielsesringe i Odense

Kom ind og besøg Von Finger i Odense. Vi har mange års erfaring med design af vielsesringe og står klar til at hjælpe jer.

Der er ikke to par, der er ens. Derfor er processen også meget forskelligt alt efter, hvilke ønsker I har. Kom  gerne og besøg os i god tid før den store dag. Vi bruger tid på at gå i dybden med detaljerne, så vi sammen kan skabe de vigtigste smykker i jeres liv.

Find os her