Print

Se og køb jeres vielsesringe i Odense

Det foretrukne materiale for vielsesringe har altid været guld, men guld er ikke bare guld og jeres vielsesringe kan derfor også designes i hvidguld og rødguld. Vielsesringe er unikke og kan designes så de passer til lige netop jer som par. Den mest traditionelle og klassiske vielsesring er en glat ring i guld, med ægtefællens navn og vielsesdatoen indgraveret, dog er det i dag også blevet meget almindeligt, at få designet ringe, der anderledes og unikke for det enkelte ægtepar, men dermed ikke sagt at jeres vielsesringe skal være ens. Det er også blevet mere og mere almindeligt, at vielsesringene har forskellige træk, eksempelvis i form af andre materialer eller et andet udtryk i designet, såsom en anden højde, bredde og form. Alle mennesker er forskellige, også når de indgår i et par og hos os kan vi derfor vejlede jer til det helt rette design, der passer til jer som par, men også som individuelle mennesker. Vi kan sammen komme frem til et design, der passer til hver enkelt af jer, men hvor begge ringe har nogle fællestræk, som kæder jer sammen som par og ægtefolk.

Traditionen med vielsesringe

Der findes mange forskellige traditioner i forbindelse med bryllupper og ægteskab, og udveksling af vielsesringe er en af dem. Udveksling af vielsesringe er ikke nogen ny tradition, den kan dateres helt tilbage til starten af 1300 tallet, hvor man begyndte at udveksle ringe i forbindelse med indgåelse af ægteskab, som et tegn på, at der var indgået en aftale. Traditionen med udveksling af ringe har varet ved, helt frem til i dag, og det er derfor noget der hører sig til ved en bryllupsceremoni. Derfor har ringene i dag også en utrolig stor betydning, både for at fastholde traditionerne ved selve bryllupsceremonien, men også på grund af det budskab, der ligger i ringene og udvekslingen af disse. Og netop budskabet ligger til grund for, at det ikke er tilfældigt, at det netop er ringe der udveksles. Ringenes ubrudte bånd symboliserer det evige troskab, som et brudepar lover hinanden ved indgåelse af ægteskab - det bånd der varer evigt, og derfor symboliseres af en ring, der ikke er brudt. I dag er man gået mere væk fra, at ringene skal være ens, og det er som tidligere nævnt blevet mere almindeligt, at ringene er forskellige - eksempelvis ses brudens ring i dag, ofte prydet med diamanter, som symboliserer uskyld og troskab.

Vielsesringe i Odense

Kom ind og besøg os i vores guldsmed i Odense. Vi har mange års erfaring med design af vielsesringe og står klar til at hjælpe jer, med at finde frem til jeres helt unikke vielsesringe. Kom meget gerne og besøg os i god tid før den store dag, så har vi sammen god tid til, at finde frem til det rette design for jeres vielsesringe. Er I ude i god tid, kan vi også give jer det bedste tilbud på design af jeres vielsesringe.

Kom ned i butikken

Skal dig og din kæreste giftes indenfor den nærmeste fremtid? Så kom ned i butikken og se hele vores smukke og unikke udvalg af vielsesringe. Vi tilbyder den bedste vejledning og går op i detaljerne.

Vestergade 23
Odense, Denmark

Telefon: 65 90 80 45

Vores kunder elsker os

Udtalelse fra Facebook

Karoline Hviid Bartholdy
“Helt fantastisk service! Smilende og imødekommende mennesker, som virkelig tog sig tid til at hjælpe os med at finde de helt perfekte vielsesringe. Kan kun give de varmeste anbefalinger.”
5 / 5 stjerner