Print

Se og købe dine vielsesringe i Odense

Det foretrukne materiale for vielsesringe har altid været guld. Jeres vielsesringe behøver ikke at være ens. De kan godt være af forskellige materialer ( Hvidguld - Rødguld ) og forskellige bredde, højde og form. Vi er alle forskellige, også som par, og hos os kan vi vejledning til at vælge de vielsesringe som passer til jer som mennesker, men samtidig give dem et fælles udtryk som sæt. Så de passer sammen, ligesom jer som kommende ægtefæller.

At udveksle ringe ved indgåelse af ægteskabet, er en tradition der stammer tilbage til start 1300 tallet, hvor man begyndte at udveksle ringe, som tegn på at der var indgået en aftale. I dag er det helt almindeligt at brudeparret, udveksler ringe ved ægteskabets ceremoni. Den traditionelle og helt klassiske vielsesring er en glat guldring med ægtefællernes navne og dato, indgraveret indeni.

I mange år var det almindeligt, at bruden og gommens vielsesringe var identiske. Ringens ubrudte bånd symboliserer det evige troskab som brudepar. I dag har man bevæget sig væk fra de klassiske traditionelle sæt, og nu er det almindeligt at brudens ring er prydet med en eller flere diamanter. Diamanter symbolisere uskyld og troskab.

Kom ned i butikken

Skal dig og din kæreste giftes indenfor den nærmeste fremtid? Så kom ned i butikken og se hele vores smukke og unikke udvalg af vielsesringe. Vi tilbyder den bedste vejledning og går op i detaljerne.

Vestergade 23
Odense, Denmark

Telefon: 65 90 80 45

Vores kunder elsker os

Udtalelse fra Facebook

Karoline Hviid Bartholdy
“Helt fantastisk service! Smilende og imødekommende mennesker, som virkelig tog sig tid til at hjælpe os med at finde de helt perfekte vielsesringe. Kan kun give de varmeste anbefalinger.”
5 / 5 stjerner