Print

Unika smykker i Odense

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af unika smykker – både ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Smykkerne er skabt i forskellige materialer inden for guld og nogle også med påsætning af forskellige sten. For alle vores smykker gælder det, at de har forskellige udtryk, blandt andet er nogle med bløde kanter, nogle med en matteret overflade og nogle med en hamret overflade, der giver et helt særligt udtryk.

Unika smykker er smykker, der bliver fremstillet i ét eller i meget få eksemplarer og kan også blive fremstillet efter ønsker fra den enkelte kunde. Hos Von Finger kan flere af vores smykker fremstilles i flere forskellige udformninger. Blandt andet kan flere af vores ringe ikke kun laves som fingerringe, men også som tåringe og ledringe. Ligeledes er det med flere af vores ringe, også muligt at få dem fremstillet som vielsesringe, så I kan få unikke vielsesringe, blandt andet med indgravering af navne og vielsesdato.

Unika smykker i gave

Står du og skal finde en helt unik og smuk gave, til én du holder af, vil et unika smykke være den oplagte gaveidé. Med et unika smykke vil du være sikker på at personen, der modtager gaven vil få et smykke, som ikke kan findes andre steder og det tidløse, smukke og enkle design på vores smykker vil også sikre, at modtageren af gaven, får et smykke der kan bæres i flere forskellige anledninger – og et smykke, der kan bæres i rigtig mange år.

Unika smykker i Odense

Se vores store udvalg her på siden, eller kom ind og besøg os i vores guldsmed Odense, hvor vi står klart til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde lige det unika smykke, der passer til dig eller den gave du skal give.

SaveSave