Noget gammelt til noget nyt.

Igennem tiden er der blevet lavet mange smykker, og mange af disse smykker er blevet givet videre til næste generation. Helt uundgåeligt er smykkerne mange gange et symbol på en mode, der ikke eksisterer længere, og hvad gør man så?

Lige nu er moden i smykkebranchen, at alt skal være meget minimalistisk, tyndt og indeholde enkle, rene linjer. Vores bud på denne stil kan ses i serien ’Don´t Be So Square’.

Anderledes var smykkemoden i 00´erne. Smykkerne var mere voluminøse og skulle gerne blinke og glitre. Bling, bling var det nye sort! Modebladene var fyldt med musikstjerner, der var iført lag på lag af smykker som et symbol på en overdådighed, der ikke er set siden enevælden. Herhjemme smykkede kvinder sig med store øreringe (gerne kun i det ene øre) og kraftige ringe med masser af glimmer.

Smykkemoden i 1990´erne betød et opbrud med, om man enten var en guldpige eller en sølvpige. Nu var det moderne, at sølv blev blandet med guld.

I forhold til arvesmykkerne, som ofte har en personlig fortælling men måske ikke længere passer ind i modebilledet, er der mange muligheder for at give dem nyt liv. Ganske enkelt kan de gamle smykker smeltes om, guldet kan genanvendes, og der kan blive lavet et nyt smykke. Men man kan selvfølgelig også vælge at renovere det gamle smykke. Ringe kan gøres mere brugervenlige og holdbare. Gamle slidte sten kan i mange tilfælde slibes om, så det triste og matte udseende udskiftes med en lys og klar overflade. Ligeledes kan brocher eller enlige øreringe ændres til et mindeværdigt og helt personligt vedhæng.

Mulighederne er uendelige – så kig ind til Von Finger, vi er altid klar til at vejlede og hjælpe dig i forhold til dine arvesmykker.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *