Klassiske vielsesringe

Vielsesringe. Klassisk Design.

Hos Von Finger brænder vi for at designe og lave smykker. En af vores forcer er at lave vielsesringe, og vi anser det, at få lov til at lave et pars vielsesringe, som et stort privilegium.

Det er en stor fornøjelse at stå overfor et forelsket par, der fortæller om dømmene til deres vielsesringe. Gennem samtale får man et indblik i parrets ønkser og historie, og ud fra dette kan man hjælpe med at udvælge og designe deres unikke vielsesringe.

I sådan en opgave er der mange udfordringer, der skal løses. Lige fra hvordan ringene skal se ud, det helt praktiske (eksempelvis firkantet vs. rund) og naturligvis til de økonomiske rammer. Hos Von Finger er vi dygtige til alt fra rådgivning og design til det egentlige håndværk.

Fordi vi laver smykkerne her i butikken – og parret kan tale direkte med guldsmeden, kan vi vejlede, udregne fordelagtige priser, omsmelte de gamle arvesmykker, lave den ønskede overlade, og mange andre finurligheder, der gør, at de vielsesringe I vælger, bliver jeres personlige vielsesringe.

I dag er den traditionelle vielsesringe tilbage. Helt klassiske linjer med en skinnende blank overflade, rent og enkelt. Nogle brude vælger endvidere at få sat en brillant i deres ring – for at gøre den lidt mere feminin.

Vi tilbyder disse helt enkelte klassiske vielsesringe i alle prisklasser fra 4.000kr. og op. Alle i 14kt. rødguld og med jeres helt unikke præg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *