From Design to Fashion

From Design to Fashion.
From Fashion to new Design.

Inspiration er den spæde start på et design. En idé opstår og bearbejdes. Ideer og inspiration kan komme fra mange steder, et minde, naturen, mennesker, materialet og meget andet.

Nogle guldsmede arbejder ved at tegne ideen, andre bruger nye computerprogrammer. Hos Von Finger arbejder vi fra start til slut med materialet – fra skitse til færdigt smykke. Guld er et skønt materiale, du kan gøre mange ting med det, men metallet har naturkigvis også sine begrænsninger, og dem skal man kende.

Ideer er som fugle, det er ikke altid den lige vej, der bliver den virkelige vej. Nogle gange skal man holde pauser, andre gange skal man omkring et andet problem, og ja, nogle ideer når bare ikke i mål og må kasseres. det er her, håndværket har betydning. For ved at arbejde med metallet og have det i hænderne, lærer man smykket indgående at kende, og på den måde opnår man et resultat, som er brugbart, smukt og perfekt.

Vi kan alle blive inspireret, og kan alle inspirere andre. i det at designe et smykkeer inspirationen kun begyndelsen på en skøn rejse. Så sidder du med en idé til noget, du vil have lavet, eller du savner en inspiration til et helt særligt smykke, så kom ind til Von Finger – vi står altid klar til at inspirere og til at blive inspireret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *